tisdag 17 april 2012

Har hittat våren!

Jodå, jag har hittat våren igen; den befinner sig i trädtopparna! Det är för visso iskallt - och imorse kom det ett par snöflingor dalandes från himmelen - men träden har ju slagit ut för sjutton! Och från dess kronor hörs ystra fåglar i ett saligt tjatter. T o m björklöven och körbärsblommorna har kikat fram, och då finns det hopp :-) Kanske kylan till på köpet leder till något positivt; en låååång vår. Så kanske jag hinner med att njuta av den här tiden för en gångs skull, utan att stressa och känna mig förbisprungen av den grönskande framtid.

Ikväll ska vi på Michael Bublé-konsert med "Mr Saxobeat" & co. Har absolut inga förväntningar alls, men det blir säkert bra. Han är ju en duktig sångare.


6 kommentarer:

Linda G sa...

Jag såg dom första vitsipporna i dag och blev själaglad:) Kram

Hilde sa...

Vad roligt att du har hittat den. Här har det snöat i dag igen, blir inte klok på det här.
Kram

/T sa...

Løp på din kjære igår midt inne på Oslo Spektrum! Så vi var visst på samme konsert - en spesiell opplevelse gitt! En merkelig skrue han der Buble.

Håper dere har det bra! Kom på besøk snart når dere har tid!

Klem

Oslotigern sa...

Det är så fint med vitsippor! Och visst blir man glad :-)
Kram

Oslotigern sa...

Urk, hoppas den smälte snabbt!
Ingen snö i Oslo centrum, men såg det hade snöat lite högre upp på fjällsidorna. Brr...

Kram

Oslotigern sa...

Jag såg er på håll och sprang sista biten, men ni hann försvinna igen. Visst var det en speciell konsert, inte alls som jag förväntade mig. Men bra dock :-)

Alltför länge sedan vi sågs - vi kommer gärna på besök snart!

Kramar