måndag 16 april 2012

... och tillbaka igen. Odd Molly Frill dress!

För att försöka återgå till vardan igen blir det en dagens idag med. En ny favorit känner jag. En sån där som man undrar hur man har klarat sig utan! Odd Molly Frill dress i Vintage Indigo. Jag är allergisk mot knytband mitt fram, så det får bli en liten sidoknytning. Går också bra att knyta bak, så händer det lite mer baktill. Framsidan är redan full av fina detaljer; knappar, volanger, trumpetärmar och broderier.

Den är ganska smal i modellen, annars normal i storleken. Jag har en 0:a.


6 kommentarer:

Solid sa...

Hej!

Ja från det ena till det andra, vardagen som går sin gång samtidigt som rättegången öppnar upp såren igen.
Jag håller med dig om klänningen, här har den blivit det naturliga valet när ingenting annat riktigt känns bra. En klar favorit och fint med knytet i ryggen.
Kramar från eva

Septemberflikka sa...

Ja, vardagen går väl vidare ändå trots allt. Förstår att det är en jobbig stämning hos er nu. Såg lite av snabbgenomgången på TV4 igår. Usch!

Klänningen är jättefin. Har varit sugen länge men vet inte om jag passar i den eller inte. Ibland tycker jag volangerna upptill är lite för mycket. Men himla fin är den på dig.

kram

Life's Silverlining and I sa...

Du är väldigt fin idenna! Ang gårdagens inlägg så hörde jag om rättegången på radion och visst är det fruktansvärt! Så ofattbart att man kan utvecklas till sån ondska. Önskar dig en fin dag idag! Kram!

Oslotigern sa...

Så är det väl; livet har sina ljusa och mörka stunder. Klänningen känns i alla fall som ett riktigt kap, alltid rätt :-)

Kramar!

Oslotigern sa...

Tror inte jag orkar se så mycket mer, samtidigt som jag på något vis behöver älta det hemska som har hänt.

Kommer ihåg du letade efter den när vi sågs sist! Säker på att den passar dig bra, försök hitta och prova tycker jag :-)

Kramar

Oslotigern sa...

Tack tack :-) Skönt att koppla av med lite glada mollysar under tunga dagar faktiskt. Hur ytligt och befängt det än låter...

Kramar och god kväll