fredag 5 oktober 2012

Ljungfärgat

Den absoluta favoritfärgen måste vara ljung, och Odd Molly har haft många kollektioner med samma vackra färg (fast med olika namn). Det är så perfekt att man kan kombinera plagg från årets kollektion med långt äldre mollysar. Årets easygoing short dress passar t ex perfekt till förra årets Tanning knit (?) cardigan.









7 kommentarer:

Odd me sa...

Vad fint! Jag upptäckte också nyligen att min lila Easygoing dress passade perfekt till min Long tanning i dark indigo (som mest är lila). Men fortfarande är det för varmt för mig att bära ullklänning, är lite varm av mig. Kram

Karen sa...

Odd Molly is not only beautiful but she is also smart. It makes sense to use the same colours so that we can mix and match seasons. I love your combo with Tanning :)
Kram,
Karen XOXO

Hilde sa...

Så himla snyggt! Vad är det för stövlar du har, de är ju perfekta på längden? Jag kanske har frågat tidigare och fått svar i fall du tror jag är senil;) Jag har i så fall glömt vad du svarade.
Kram

Unknown sa...

Snyggt som sjutton! Är så sugen på en sån klänning men är rädd att jag kommer att svettas som en klimakteriekossa i den......Kram

Angelin sa...

Kjempefint!

Malin sa...

Jättefint! Är klänningen sticksig? Kram

Gamla mamman sa...

Hej Malin! tack :-) Den är inte alls sticksig, inte som ullkoftorna som en del upplever som sticksiga.
Kram