onsdag 14 november 2012

Canna cardigan - inte irriterande

Det här blir lite tjatigt, och undrar om det inte är lite irriterande; men det känns knappt som jag använder nåt annat än Canna cardigan till byxor. Ni får bedömma själva, men jag trivs så himla bra i den och tycker den är fantastisk. Imorgon blir det för övrigt den andra färgen...

Annars lyckades jag inte irritera mig ordentligt ikväll heller. Eller jo, nu när jag tänker på det, så var det irriterande massa långsamma människor i lampområdet på IKEA. Det området som jag hade bråttom igenom samtidigt som jag hade lust att komma hem. Det är faktiskt ganska irriterande att jag kommer i säng så sent, så inte konstigt att sniglar på IKEA irriterar mig! Å andra sidan framkallade de tunga kassarna i kombination med ösregn och akut törst ingen som helst irritation... Skulle ju bara gå några hundra meter från garaget. FÖRSÖKTE faktiskt irritera mig, men det gick inte ;-)

Nu väntar en liten turné till Danmark och Skåneland! Om någon är i krokarna kring Holstebro eller Lund kanske vi ses mellan tåg, möten och härlig, härlig maffiaträff. Blir säkert lite tyst här. DET är faktiskt lite irriterande.12 kommentarer:

Hilde sa...

Jag håller med, Canna är inte irriterande:) Ha en trevlig resa nu!
Kram

Flipfloppan sa...

Åh, du åker frivilligt ned till ett fuktigt, rått Skåne?? Är tyvärr inte i lundakrokarna, hade annars gärna sagt hej. Hoppas du får en fin vistelse iaf. Klem

Sara Mia sa...

Den finna Canna kan man inte bli irriterad över. Jag skulle gärna ha en sådan i garderoben. Kram!

iloveoddmolly.blogspot.com sa...

Den jakken er bare så lekker.. :)
klem

Sara Mia sa...

En sen syndabekännelse, jag kunde inte hålla mig från en likadan Canna. Ser framför mig hur mycket den kommer att användas vid julbordsbesök och andra begivenheter. Tack för härlig inspiration. Kram!

Fiona sa...

Klart att Cannorna kan ha följe med brallor! Jag har nog aldrig haft en Canna till något annat:)
Spännande att du ska till min hemstad. Hade varit roligt att springa på dig och krama dig lite! Orkar och vill du, så hittar du mitt telefonnummer på FB!
Kram

Oslotigern sa...

Tack tack :-)

Oslotigern sa...

Jo, helt frivilligt :-) Och inte så illa. Det är varmt och skönt inomhus i alla fall!

Kramar

Oslotigern sa...

Och nu har du visst en :-)
Kram!

Oslotigern sa...

Färgerna är så härliga!
Kram

Oslotigern sa...

Ha ha, bra köp :-)
Kram!

Oslotigern sa...

Kanske, kanske jag hinner imorgon, det hade ju varit sååå roligt :-)
Kram!