onsdag 14 november 2012

Irriterande lite irriterad

Det är nåt fel med mig. Jag är irriterande lite irriterad! Inte ens världens mest sega förkylning (börjar misstänka bihåleinflammation) gör mig irriterad. Jo, ok, kanske lite, för det är ju ganska irriterande att det inte släpper, men inte så där irriterande irriterande. Inte så att jag blir uppriktigt upprörd på riktigt. Fast kanske det är just förkylningen som är boven här? Känns lite som jag går omkring i bomull, och det kanske dämpar irritation också? Eller är det för att det är föradvent?

Nu tycker ni säkert att jag borde vara glad över att vara så oirriterad. Men jag känner inte riktigt igen mig själv. Det brukar ju ALLTID finnas något i mitt liv som irriterar mig. Kanske jag inte är riktigt jag längre då? Kanske jag har det för bra? Och för bra kan inte vara bra. Eller?

Nog svamlat, det dyker säkert upp något jag kan irritera mig ordentligt över ikväll! Punktering, Elon som tagit sönder något, en sur kommentar, glömda sopor som sprider sin odör i köket (fast ganska säker på att jag tog ut dem igår...), dålig mat på IKEA. Eller att jag inte hittar en enda liten julsak, vilket är kvällens mission. En jultur med Bull och Guldlock till Skeidar och IKEA. Det ska bli mysigt!

Bild från IKEA.com

9 kommentarer:

Linda G sa...

Herregud vad skönt! Att inte ha nåt att irritera sig över! Kram

Flipfloppan sa...

hahha, jag mår också bättre om det är någon liten småsak man kan vara irriterad på, bara för att liksom..hoppa få se vad/om du hittar något på IKEA. Jag ska dit näst vecka och hoppas då på Hyacinter. Klem

K. sa...

Haha... Njut av tiden utan irritation istället! Men jag vet vad du menar! Just nu irriterar jag mig över att jag måste ut med hunden i mörkret och regnet igen... Bläää. Kram

Hilde sa...

Oj, du får njuta det där:) Min irritation dör nog aldrig:D
Kram

Oslotigern sa...

Ha ha, jo, det borde ju vara det :-)
Kram

Oslotigern sa...

Just precis, bara för att :-) Inte så mycket på IKEA, det ser alltid bättre ut på bild än i verkligheten, men några få saker blev det. Såg dock inga hyacinter.
Kram

Oslotigern sa...

DET hade jag också irriterat mig över. Och jag är egentligen ganska nöjd över att inte vara så irriterad. Lite ovant bara ;-)
Kram!

Oslotigern sa...

Tror inte min har dött heller, den vilar nog bara lite ;-)
Kram!

Helen sa...

Kanske bara helt enkelt valt att vara lycklig?
För visst är det skönt att inte vara irriterad. =)