onsdag 21 november 2012

En kärleksfull tass

De är förvisso bara katter. Men det är sannerligen inte så bara! Jag uppskattar deras sällskap och deras personligheter så våldsamt. Jag kan inte tänka mig att vara utan dem, och det känns som att de alltid har varit här hos mig. De är nog typiska Ragdolls, som helst inte ligger i knät, men de ska vara nära. Hela tiden. Och när de spinner för full hals, trampar med tassarna och kryper tätt, tätt intill - mig eller varandra - blir jag alldeles varm om hjärtat. Och tänker att en tass som håller runt mig är så oändligt stort, och att kärlek kan ta många uttryck.

♥♥♥8 kommentarer:

Josanne sa...

Underbara bilder! Och de på Elon i hans eget inlägg, när han ligger på datorn, som jag känner igen den blicken "rör inte MIN dator". Älskar dina kattbilder! Och katter är synnerligen väldigt långt ifrån bara! De är sann kärlek tänker jag! Kram på er hela tigerfamiljen!

Oslotigern sa...

Goaste Josanne, vad glad jag blir :-) Och visst är det sann kärlek! Den sannaste kärlek man faktiskt kan få är kanske den från barn och djur. Ha ha, Elon är hopplös med datorn, han ska blogga HELA tiden!

Kram tillbaka!

Anonym sa...

Hur gulligt som helst. Jag älskar katter, och de älskar mig. Antagligen för att jag är allergisk och måste undvika dem. :)

Tiger sa...

Visst är det mysigt! Och katterna bjuder på helt villkorslös kärlek. Man blir alldeles varm i hjärtat. Att de sedan är små chefer som styr och ställer med oss människor - det köper vi gärna... ;-)

Dina katter är verkligen söta!

Katthälsningar från en Tiger och hans matte
Elisabet

mamma sa...

Berit och Elon är så gosiga, ska bli roligt att snart få träffa dem igen.

Puss o kram till er alla tre

Hilde sa...

Underbara bilder. Visst är det mycket kärlek i katter, jag skulle inte vilja vara utan mina..
Kram

Odd me sa...

Åh så mysigt! Mina ligger också gärna nära, nära men inte i knät. Älskar de små liven...Kramar

Linda G sa...

Men gud så gullig man kan vara:) Kram