onsdag 21 november 2012

Fantastiska pajer!

Tog med mig närmsta kollegan, som börjar bli till vän tror jag bestämt, till mathallen efter jobbet idag. Vi gick och botaniserade bland alla butikerna och köpte lite olika smårätter (mest dessert visade det sig...) för att ta med hem. Så blev det kombinerat kattbesök och middag. Väldigt mysigt! Så kul när man märker att ett kollegialt förhållande på jobbet utvecklar sig till vänskap! Det är många fina människor på jobbet, men M här är den som står mig närmast på alla sätt. I ålder, i tankesätt, i humor, i intressen.

Så tillbaka till maten då. Ni som inte gjort det än - gå inom mathallen! Det är otroligt bra! Antingen för att äta där eller köpa med hem. Största hiten idag var helt klar Hello good pie, och kött- och potatismos pajen samt den alldeles fantastiska choklad- och pecannötpajen! Att det sen åkte med lite tapas och churros (my god så gott!! Och my god så dumt att det finns churros på väg från jobbet...) från Havana, gjorde inte saken sämre. Mums, mums, mums.6 kommentarer:

facutvivas1.com sa...

Jag var och dreglade på de där pajerna sist jag var där, men det var så sjukt mycket folk att jag inte orkade vänta så länge på en paj. Men nästa gång!

Solid sa...

Hej!
Vänskap och godsaker att äta, då är livet gott att leva.
Kramar från Eva

Fiona sa...

Så roligt när vänskap uppstår! Och Churros, nu kom jag på varför jag måste tappa några kilo, jag ska äta upp mig på Churros i Köpenhamn om några veckor, mums!
Kram

Oslotigern sa...

De var jättegoda, så det måste du! :-)

Oslotigern sa...

Eller hur! Och det SKA vara gott att leva. För det mesta :-)
Kramar!

Oslotigern sa...

Ha ha, skulle gärna banta ner mig lite för att få äta Churros varje dag! :-)
Kram