tisdag 20 november 2012

Heeeeeej!

Äntligen har jag också kommit till! Mitt första blogginlägg :-) Jag har försökt ta mattes PC i beslag sedan jag kom hit, och nu lyckades jag äntligen! Det var inte alls så svårt som jag hade trott; bara att leka med sladden för att lura matte att sätta ner den på golvet och så var det fixat.

Det är jag som är Elon alltså. Matte kallar mig bollen, men jag är ingen boll. Jag är en Ragdoll. Och jag är fyra månader och har fyra tassar och jätteullig päls. Och så har jag en storasyster! Hon är världens coolaste och jag vill göra allt som hon gör. Det är väldigt roligt att busa i hallen och springa jättefort! Ibland vill jag mysa och dia henne, men det vill inte hon. Då fräser hon mot mig. Jag blir inte så rädd, men lite ledsen, och då brukar jag gå till matte istället.

Matte verkar se lite dåligt för hon trampar på mig ibland, så jag skriker till henne när jag vill något eller är i närheten för att få lite uppmärksamhet! Man kan ju inte bli trampad på hur som helst. Och så skriker jag när jag vill upp till syrran. Syrran är jättetuff och kan hoppa upp var som helst, men matte måste hjälpa mig. Då passar jag på att gosa lite också. Matte säger att jag är en skrikmåns och en gosing, men jag vet inte vad det betyder. Jag är ju som sagt en Ragdoll.

Nu ska jag surfa runt lite. Tänkte beställa en ny säng. Syrran och jag delar på en och det börjar bli trångt. Skulle gärna haft en sån där med tak. En mjuk, luddig med tak. Kanske tomten kunde ge mig en sån?

Heeeeeej då!
8 kommentarer:

Titti08 sa...

Vad stor o fin du blivit Elon.....hoppas tomten är snäll med dig!!
Kram Titti

Tiger sa...

Åh, så stilig du är Elon! Tomten är säkert snäll mot dig (om du är snäll...). En säng skulle du nog behöva, för att ligga på datorn ser inte så skönt ut. Men det är ju ett bra sätt om man vill ha datorn i fred... ;-) Och lite varmt blir det också. Jag brukar annars använda stolen som matte ska sitta på vid datorn. Det går också bra...

Novemberhälsningar
Tiger och matte Elisabet

Lingonberrie sa...

Söta Elon!
kramar

Anonym sa...

Hihihihi hvor morsomt - når jeg har siddet for længe bag skærmen - kommer min HUND og lægger sig på tastaturet - de kære dyr :-)

Knus
Charlotte

OddStyle.dk sa...

ahahahaaaha hvor skønt et billede :-) herligt
Kram T

Flipfloppan sa...

Åh Elon! så roligt att få höra hur du ser på tillvaron :) Du verkar ju ändå uppföra dig ordentligt trots allt, så jag ska se om jag kan ta ett snack med tomten om den där sängen du vill ha. Tat´t lungt med syrran, Klem

Hilde sa...

Klart ni ska ha stor ny dubbelsäng. Jag tror inte matte blir arg om du köper:)
Kram

Oslotigern sa...

Ni ska veta att ni satt griller i huvudet på den där katten - han pratar inte om annat än responsen han har fått och den där sängen... Så Elon tackar så allra ödmjukast för hälsningarna. Jag ska överväga om jag ska förlåta er ;-)

Kramar från tigern. Elon och Berit - som är stolt över att omtalas som cool - hälsar och kramar de också!