söndag 30 december 2012

En liten gran

Vi har också en gran. Inte lika fin som den i Sverige, men vi tycker om den ändå. Matte är bara väldigt glömsk; nu får vi ta saken i egna händer! Den har svampar och hjärtan och snöbollar. Vi tycker den ska ha ljus också, men matte ville inte ha i det. hon tror att vi ska bita i dem! Hallåååå - vi biter ju inte i sånt ju! Den ska tydligen bort snart säger matte, men vi vill gärna ha kvar den. Hon brukar lyssna på er, så kanske ni kan lägga ett ord för oss och vår gran? Den passar ju lika fint till våren!

Vi är hemma igen förresten. Matte körde fort och bra, så vi var tysta hela vägen. Men sen skulle hon nödvändigtvis till Bull & Bagarn & Bernt! Och vi fick vänta i bilen - himla taskigt! Ville ju bara hem. Fast det klart, vi fick julklappar av Bernt, fler leksaaaaaker till oss, så det fick gå. Tack Bernt!


5 kommentarer:

Solid sa...

Godmorgon på er små ulltussar, säg åt matte att innan tjugondag knut så tas det inte bort några julsaker och tänk på att sedan kommer fastlagsriset och där kan det hänga mycket spännande och roliga saker.
Kram på er från Eva

Tiger sa...

Det var en fin liten gran ni har! Och granen i Sverige var ju rena julgransdrömmen! Vi har kvar allt julpynt ända till Tjugondag Knut då julen ska dansas ut, så säg åt matte att ni kan behålla granen minst ett par veckor till... Men är det ni ulltussar som har plockat ner en av julgranskulorna? Ajaj, så får man inte göra. Då kanske granen försvinner fortare än ni vill.

Gott Nytt År! önskar
Elisabet och Tiger

Lingonberrie sa...

Sötisar. Hälsa matte att hon kan behålla granen ett tag till. :)
kramar

Titti08 sa...

Man kan ha påskpynt i den och blommor till midsommar.
Kram Titti

Oslotigern sa...

TACK SNÄLLA - vi visste att vi kunde lite på er! Nu stannar den nog till midsommar i alla fall :-D
Kram från Elon och Berit