lördag 29 december 2012

Tigerns lista: Odd Molly rea

Får man önska sig nåt när julen är över tro? Jajamensan, det får man då så visst! Önska kostar ingenting (om man inte är allvarligt störd och lider av Mollyholism och okontrollerade klickfinger-spasmer...) Hade ju inte direkt gjort ont om tigeroben utvidgades med de här:


Behöver väl knappast lägga till att det är Odd Molly, allihop...  Nu undrar jag plötsligt varför jag lägger ut detta på bloggen? Det är ju ganska idiotiskt... Precis som att någon skulle tänka: "Aha, tigern har en ny önskelista, vad kul! Då måste jag genast köpa nåt till henne!!" Eller är det kanske för att jag själv ska komma ihåg vad jag vill ha? Dvs, för att inte köpa något jag INTE vill ha!

Om någon - till skillnad mot mig - har lov att shoppa loss på rea, så finns Odd Molly till ok reapriser lite överallt. Kolla in t ex Full circle star, Odd Molly Boutique, Country dreams, Deepfling, Tintinstyle, Folk, Miss Greta, Factory.

12 kommentarer:

OddStyle.dk sa...

Ahhahhaaa hvor herligt, jeg køber nu ikk´ lige noget til dig :o) men jeg ønsker mig også Ladylike Dress...! God dag søde Tigern

Sara Mia sa...

Javisst är det konstigt. Lagom till rean har man intalat sig själv att man inget behöver, men så plöstligt dyker habegäret upp över något litet plagg som liksom saknas. Inspirerad av bla. Dig så klickade jag hem en Feeling short dress i dk indigo. Måte den nu bara passa. Jag tog en 1:a i brist på 0:a, men tänker att stickade plagg inte bör sitta som ett korvskinn. Få se om du lyckas hålla tassarna borta från önskelistan ;-) Kram!

Hilde sa...

Men det vore ju toppen om det efter en önsklista på bloggen drällade av paket i lådan:)
Kram

Fiona sa...

Snygga grejer du önskar dig:) Jag har banne mig inte ens hunnit tänka så mycket på REA än...
Kram

Oslotigern sa...

Ha ha, ikke noe til meg?? ;-) Håper du får en ladylike dress!
Kram!

Titti08 sa...

Hade tänkt köpa mig ett par sleevewarmers i multi här i Sthlm på Rea...men det blev något helt annat....hm....Kram Titti

Oslotigern sa...

Jag har också en 1:a i Feeling, det skiljde inte mycket på 1 och 0 tyckte jag, så det blir nog perfekt! Usch ja, svårt att hålla tassarna undan! ;-)

Kram!

Oslotigern sa...

Precis!! Man kan ju aldrig veta, så dumt att inte försöka ;-)
Kram kram

Oslotigern sa...

Good for you! Jag har hunnit tänka alldeles för mycket... Bra det är vardag snart igen ;-)
Kram!

Oslotigern sa...

Aha, spännande! Och lätt hänt - ska in och kolla vad det är :-)
Kraaaam

Solid sa...

Hej!
Det är det värsta att man hela tiden hittar nya trevligheter att önska till Mollyroben och jag skulle inte ha någonting emot Ladylike i samtliga färger.
Kram från Eva

Oslotigern sa...

Visst är det typiskt ;-)
Må vi få lite önskedrömmar uppfyllda i år också!
Kramar