onsdag 19 december 2012

Havsmak och körsång

Smak av hav. Eller hjort om man ville. Torsken var i alla fall fantastisk! Mandelbakad med potatispuré, en skaldjursglaze och rödkål. Och vinet - en riesling - gott till. Till slut en mjölkchokladfudge och romrussinglass. En mysig avslutning på en bra körhöst.

Vi fick en ny körledare i oktober och han har snabbt tagit plats i våra hjärtan. Alltid lite nervöst när någon ska ersättas, och vi var väldigt glada i föregångaren, men det har gått bra. Igår blev det ett litet tal och han fick en stickad pälsmössa från Moods of Norway - en passande liten välkommen-till-Norge-present :-) Nu blir det uppehåll i några veckor, men sen är det dags igen! Tisdagsövningarna är alltid roliga, och vi är ett bra gäng. En salig blandning av folk jag aldrig hade träffat annars. Lite annan inspiration i vardagen. Studenter och snickare och läkare. Och bullar. Alltid hembakade kanelbullar! Bara det är ju skäl nog att traska upp till Margaretakyrkan på tisdagskvällarna!




2 kommentarer:

Anne sa...

Å körsång är kul och som du säger - massa människor man aldrig hade träffat annars.
Kram på dig!

Fiona sa...

Åh vad hungrig jag blir, låter hur gott som helst:)
Verkar kul med körsång, jag sjunger tyvärr som en kråka så jag hade nog blivit utslängd direkt;)
Kram