lördag 8 december 2012

Massiv olydnad...

Och så var det en olydig jacka... Odd Molly Disobedient-serie är verkligen lyckad! Idag invigde jag Disobedient jacket Mid grey - som har färger i gråskala, plus powder, ljus, ljus rosa, mintgrön och chalk. Passade perfekt till grå jeans, enfärgat linne och Clinch scarf från förra vintern. Den är den nya Cannan, och jag tror jag tycker den här är snäppet bättre. Lite längre, lite snävare silhuette, och knytet hamnar där det ska. Också på teskedsgummelånga mig!

Nu väntar glöggparty med utvidgat tjejgäng - undrar hur mycket olydnad man kan hinna med på en dag ;-)
8 kommentarer:

Rosen sa...

Väldans olydigt där i Tigerhemmet - gillar den här också!
Kram

Angelin sa...

N-Y-D-E-L-I-G <3
Kos deg på gløggfest!
klem

OddStyle.dk sa...

Uhhhh så fin den er <3
Kram T

Life's Silverlining and I sa...

åhhhh vad fin den är! jag väntar min i annan färg vilken dag som helst nu, men nu ser jag att jag nog blir nöjd, ser ju superfin ut på dig i allafall:) kram Nilla
ps trevlig kväll!

Sara Mia sa...

Den var ju mycket snyggare på dina bilder än produktbilden. Dessutom gläder det mig att se en lika lång (eller kanske kort) som klär så bra i Clinch scarf. Jag har aldrig vågat buda på en sådan på Tradera eftersom jag varit övertygad om att jag skulle försvinna i den. Du har precis visat att jag hade fel. Hoppas kvällen blev lyckad. Kram!

Karen sa...

I agree, it is very flattering and is an improvement over the Canna.
Very nice!
Kram,
karen XOXO

Maria sa...

Ja det är en av få Mollysar jag verkligen älskar just nu! De är supersköna också och som du säger så sitter banden där de ska för en gång skull.
Ha så trevligt på glöggfesten :-)
Kram

Annette sa...

Uhhh - så LÆKKER den er. Og smuk smuk smuk på dig :)

Kram