lördag 8 december 2012

Nöjd

Känner inte att jag måste ändra på något, lägga till eller dra ifrån; saker är bra precis som de är! Det gäller livet i allmänhet och hemmet i synnerhet. Golvet i hallen saknas, och jag måste byta ut två taklampor. Så hade det varit fint med nya stolar i köket och köksluckor också, men det får vänta lite. Jag är nöjd som det är! Nöjd och glad och lycklig - det är en vidunderlig känsla! Som jag måste njuta av så länge den varar. För jag vet ju att det inte alltid kommer att vara såhär. Men nu är det så, och jag är tacksam.

Kommer ni ihåg de gamla möblerna jag köpte i somras? Ni hittar dem här. Efter en hösts arbete med flinka händer är allt klart och nu har jag fått fotograferat allt i dagsljus. Låt oss börja med matrummet. Här valde jag en ljus linnefärg både på bord, stolar och skänk, och lite mörkare linne på stolsdynorna. Gardiner i tunnt linnetyg med virkade blommor på. Till jul är det ren-tema...


1 kommentar:

Sara Mia sa...

Vad fint det blev! Äldre möbler blir ju så personliga med lite ny färg och tyg. Förstår att du blev nöjd, så mysigt och inbjudande som det ser ut på bilderna. Kram!