söndag 16 december 2012

Tredje advent

Det är massiv juldosering som gäller! Inga små kryddmått eller teskedar här inte, nej, hela containrar och fat är det som gäller. Kan inte få nog och njuter av varje sekund (nästan - inte lika skoj att handla julklappar på proppfullt Oslo City...) Idag har Guldlock varit här, och vi har gjort knäck. Vanlig och choklad. Sen provsmakade vi julskinkan och köttbullarna. På vörtbröd med russin. Alltsammans inramat av de bästa julsångerna. Till sist en liten julklapps-date med Soffipropp. Nu ska jag få koppla av lite med en bloggenad, innan det blir julklappsinslagning och dukning inför morgondagens jentejulbord! Det blir svenskt den här gången - mums!

Carina, jo, jag tycker också att svensk julmat är bättre. I alla fall i längden. Men norsk ribbe, medisterkaker och julpølse är gott det också, som middagsmat ett par gånger runt jul. Nu blir det ingen norsk jul alls i år, men tror vi har jullunch på jobbet den 21, så jag får smakat lite i alla fall.

Glad tredje advent där ute! Glöm inte att släcka ljusen när ni går från rummet förresten, märker att det är lätt hänt...
5 kommentarer:

Titti08 sa...

Mmmmm ser gott ut...här har också tillverkats godis att ge till sönerna...
kram Titti

Linda G sa...

Knäck är ju så jäkla gott! Och den där skinkan såg inte illa ut heller! Ska inhandla skinka i veckan. Höjdpunkten är ju när man får plocka ut den nygriljerad ur ugnen:) Kram!

Flipfloppan sa...

Allt låter toppengott och skinkan ser ju dessutom helt perfekt ut. Alldeles jämn och fin, mums!! Klem

Rosen sa...

Fresterska - attans vad allt ser härligt ut på alla foton det senaste. Blir ju sugen på precis allt!
Kramar

facutvivas1.com sa...

Men gud så pyssliga ni är. Jag har inte bakat något annat än saffranskaka jag. Fast den var så sjukt god att det kompenserar för allt... nästan. ;)