söndag 27 januari 2013

Vapiano Oslo

Lite mer reklam - för Oslos bästa italienare! By far faktiskt. Vapiano har öppnat - lite i det dolda - i korsningen Rosenkrantzgata Rådhusgata och jag är själaglad! Riktigt god mat, bl a hemlagad pasta, och riktigt italiensk meny till humana priser, i Oslo-mått mätt. Lokalerna är stora och ljusa, interiören som alltid på Vapiano med färska örter och ljust trä och stämningen väldigt trevlig. Maten lagas som vanligt snabbt och hela konceptet med att hämta själv över disk och betala när man går ut är genialt. Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta att Oslo-borna ska strömma dit, så att jag kan fortsätta frossa i Vitello tonato, Carpaccio och tunna pizzor. Och häva i mig en sked gelebjörnar på väg ut!
6 kommentarer:

Linda Gunnarsson sa...

Gudars vad gött med Vapiano!!! Vill också ha ett Vapiano här! Får nöja mig med att Subway har öppnat;) Kram

Anonym sa...

Tack för det Svenska Tigern. Du är så välkommen så alla dagar i veckan. Hoppas iv snart kvalar in på din restaurangguide ;-). Har delat ditt inlägg på våra facebooksidor: Vapiano Norge same Vapiano Rådhusplassen. Vänliga hälsningar Linda för Vapiano

Anonym sa...

Åh så härligt det verkar! Dit måste jag gå, jag som älskar italienska pizzor!
Har du provat Maschmanns på Skøyen förresten? Vi var där och åt med jobbet, det var helt sjukt gott och inte alls farligt. 298 för en biff.

Oslotigern sa...

Inte fy skam det heller ;-)
Kram!

Oslotigern sa...

Tack tack, var faktiskt där igår igen - och lika nöjd :-) Såg inlägget på fb, kul!

Oslotigern sa...

Vi får göra en restaurangraid du och jag! Fota och äta är ju inte så dumt :-) Har itne testat Maschmanns, det måste jag spana in. Tack för tips!

Kram