måndag 25 februari 2013

Nya lampor

Nu är det inte mycket som återstår av tigernlyans stora makeover! Senast på plats var en ny kristallkrona och ett par lampor i fönstrena i köket. Kronan kommer från Lisbeth Dahl, har plastprismor och ett behagligt pris :-) Ser man noga märker man nog att det är plast, men så noga ser inte jag i alla fall. Lampfötterna i metall kommer från Fritsla tyglager. (De har väl nåt sorts märke de också, men det har jag inte undersökt närmre). Jag har blivit allvarligt förälskad i kristallkronor - äkta som fejk - och gissa om jag är lycklig över min upptäckt att skandinaviens bästa kristallkronebutik ligger på min gata! Mer om den kommer lite senare - jag har "fyndat" en krona där också :-)

Vad tycker ni? Och vad tycker ni om plastprismor - är det ok? Plastic fantastic säger jag! Och så måste jag tipsa om Orkidéen jag fick av Grethe - snyggt att bara ha en blomma stående i en liten vas!

 

3 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Gillar kronan skarpt,fast den inte skulle passa i Buren, liksom de höga grå vaserna i fönstret, riktigt läckert! Klem

Nadia sa...

Men vad fint du har det! Och plast eller glas spelar ingen roll så länge man gillar utseeendet. Lampfötterna blev jag väldigt förtjust i och jag har ju inte alla långt till Fritsla!
Ang möss mailade jag dig på bloggmailen
kram!

Nadia sa...

Angående MÖSSSA - inte små gnagare :-D