tisdag 26 februari 2013

Ta livet med ro

Tjena vänner! Elon här! Matte har äntligen tagit sitt förnuft till fånga och slutat försöka trycka i mig såna JÄTTEÄCKLIGA tabletter. Hon är lite trög, för jag sa ifrån tydligt och klart jätteofta att jag inte tycker om dem, men hon insåg sitt eget bästa till slut. Hon säger att hon vann, men jag har inte ätit en enda tablett, så det är bara nåt hon tror! Nu har jag i alla fall fått såna rosa, goda godisar istället. Jag får en varje morgon och en varje kväll. Berit vill också ha, men hon får bara pappret. Ha ha, dumma Berit som går på det där!

Annars har syrran varit snäll de sista veckorna. Hon kom till undsättning när matte höll mig hårt och skulle ha i mig äckelpillrena. Och så slickar hon mig när jag ligger och vilar, det är digg!

Jag tar för det mesta livet med ro, älskar att vila och sova. Syrran är lite mer rastlös och matte ska vi inte tala om! Hon är knappt hemma, bara ränner in och ut hela tiden. Åker skidor och går på bio (undrar när vi får följa med på nåt sånt...) och äter middag och dricker vin. I fredags när hon kom hem var hon jättekonstig. Fnissade och vinglade omkring och fick lägga sig i soffan jämte mig. Sen ringde hon till nån och sjöng... Tror det har att göra med den där stålsaken i munnen.

Nu ska jag sova lite på fjärrkontrollen och vänta på att matte kommer hem och ger mig rosa godis. Och kliar mig i pälsen. Och lyfter upp mig dit jag vill, tycker inte om att hoppa; det är så jobbigt. Ha en fin kväll därute!
5 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Men Elon, så roligt att höra av dig! De där pillerna du (inte) åt, verkar ha fungerat i allafall och små rosa låter ju trevligt. Men du, bry dig inte om matte om hon är lite konstig emellanåt, vi människor blir så ibland, men det går snabbt över. Smart drag också att bli flyttad istället för att hoppa själv, varför anstränga sig i onödan liksom? Klem till er alla 3

Hilde sa...

Haha, underbart Elon!
Kram

Lingonberrie sa...

Mys vilken söt lurv du är Elon. :)
kramar

Tiger sa...

Vilken skön stil du har när du slappar Elon! Du är en mycket lurvig och stilig kisse! Men är det inte hårt att ligga på fjärrkontrollen...? Bra att du utnyttjar matte som lyfthjälp. Varför anstränga sig i onödan...?

Mjau från Tiger och matte

mamma sa...

Skön stil grabben. Puss o kram till dig syrran o matte