tisdag 12 februari 2013

The buzz short dress

Måste bara kommentera det igen - Odd Molly the buzz short dress stämmer definitivt inte med bilderna, och INGEN kan använda den som klänning. Jag är 157 cm kort och den täcker inte ens rumpan... Men som top är den jättesöt, och färgen precis som jag tänkte mig! Här under Canna cardigan i ull och multi och tillsammans med Clinch scarf. G-star jeansen till. Och fy sjutton så kallt det är igen; -14 i morse. Brrr, tur man har mysig ull att linda in sig i.
23 kommentarer:

K. sa...

Haha.. Nej, det där är då definitivt ingen klänning. Vad tänker de med ibland vid namngivning... haha.. Men fin är du så klart! Kram

Rosen sa...

Fina fina Tigern! den där ordvitsade topen är så snygg och jag är sugen på att prova den. Förmodligen borde jag låta bli med tanke på mitt deepFLINGklick :)
Kram

Linda Gunnarsson sa...

Den var ju väldigt kort! Skulle hamna vid naveln på mig;) Men så attans fin! Kram

Maria sa...

Oj tur att jag avbokade min från Deepfling för jag skulle ha den som just klänning ju. Och jag är 172 så undrar var den slutat på mig då haha.
Den var väldigt fin till Canna cardigan i multi :-)
Kram!

Anonym sa...

Ursnygg på dig, Canna,n i multi till super! Som några ovanstående skriver, inte ens lönt att prova på en annan. Har däremot den långa, ärmlösa varianten. Den är också snygg tycker jag!
Kram,
Annelie

Unknown sa...

Hei Oslotiger. Jeg lurte på om jeg kunne spørre deg om råd. For noen år siden var jeg helt hekta på odd molly, men så ble det liksom stopp for meg. Nå merker jeg derimot at jeg får lyst på noen plagg igjen og sommerkoleksjonen ser veldig bra ut! Problemet er bare st de butikkene jeg handlet i for et par år siden fører jo ikke odd molly mer. Har du noen tips til meg hvor jeg kan gå i Oslo?????? Hilsen fra Hilde.

OddStyle.dk sa...

Fine dig :-)
Kram

Anonym sa...

Hejsa søde,

Ja den er ganske kort MEN jeg har prøvet den med en silkeunderkjole under - det ser ganske cool ud - sådan kommer jeg til at bruge min - skal skaffe mig et sjal det ser super flot ud - det er du bare SÅ god til at bruge - synes du er så FIN :-)

Klem
Charlotte

Fröken Abbe sa...

Jamen, det är väl klart! Klart det blir en buzz om man har den som klänning! :D
Kram

barbro sa...

Hei fine Tigern
Ja i dag kom endelig pakken min :-)) men uff så lei meg jeg ble. Fikk Batallion Of Saints jacket Med Grey i str 3 , en str jeg som regel kjøper i jakker, men denne var alt for stor. Kjempefin farge og veldig fin jakke , men den bør jo sitte perfekt. Så var det Firestarter remix dress multi , tok denne i str 3 også da jeg synes armene ofte er trange på remix , men hjelpe meg denne var diger. Så jeg lurer på har du noe erfaring med retur til Deepfling ? Eller kjenner du noen som kanskje vil kjøpe disse i din store OM krets ? Må jo nevne at jeg ellers var fornøyd med TOPPEN som du har på deg , den var veldig fin , men KORT !! Canna jakkene jeg fikk var kjempefine og buksen har jeg ikke hatt tid til å prøve ennå. Uff dette ble mye , men jeg føler du liksom er en mentor for meg i denne Odd Molly verden jeg har blitt så hektet på :-)
Klem Barbro

Angelin sa...

Så utrolig ergelig, Barbro! Man går jo og gleder seg i en evighet, så når flere av plaggene blir mislykket kan jeg tenke meg at skuffelsen var stor. Det er synd at Odd Molly ikke kan holde seg til normale størrelser.. En str 3 burde jo alltid være en str 3. Det virker nesten som at det er noe de gjør bevist, kansje for at vi skal få noe å snakke om? Ikke vet jeg. Jeg har desverre ikke erfaring med å returnere til deepfling, men det er dyrt å sende til Usa. Jeg regner med at de ikke dekker frakten. Jeg håper det ordner seg for deg! Bra at det var noen fine ting som passet i pakken din også:)
Klem fra Angelin

Angelin sa...

Buzz' en var kjempe søt på deg:)
klem

Oslotigern sa...

Abbe hade en bra idé kring namnvalet längre ner ;-) Men vem vet, en liten smärt 17-åring kanske skulle kunna ha den som klänning!

Kram!

Oslotigern sa...

Nejdå, en liten söt top bör man aldrig låta bli! ;-)
Kram!

Oslotigern sa...

Navelkort är inte så mycket sämre än mitt-på-rumpan-kort ;-) Tur den är fin också som top!

Kramar

Oslotigern sa...

Ha ha, det hade nog blivit navel på dig också ;-)
Men perfekt top till vår, och nu under ull på vintern

Kram!

Oslotigern sa...

Valde mellan den långa och korta, men föll på den korta då jag tänkte den långa blir för lång... Ha ha, nu blev det ju verkligen kort-kort i alla fall :-) Hur lång är den långa förresten?

Kramar

Oslotigern sa...

Hei Hilde! Det er dessverre veldig få butikker igjen i Oslo som fører OM :-( Men du kan sjekke ut Mikko på Glassmagasinet, de hadde en del sist jeg var der. Ellers kan det finnes noe på Med og uten på Løkka og på Kiman woman på paleet, men ikke sikker. Håper det blir fler butikker snart!
Hilsen fra Oslotigeren

Oslotigern sa...

Tack :-) Men det gäller nog inte om jag använder den som klänning!
Kram

Oslotigern sa...

Den är lite lik Colbert tunic, och de har jag också haft till silkeskjol. Ska testa, tack för tipset! Sjal till är perfekt. Och tack för din söta kommentar!!

Kramar

Oslotigern sa...

Ha ha ha, tror du har knäckt koden!! Kram

Oslotigern sa...

Hej Barbro! Jag har sänt tillbaka en pakke till DF en gång, men det var pga att jag fick fel storlek, så då betalade de frakten åt mig. Men ta kontakt med dem och hör, de brukar ju vara väldigt hjälpsamma! Och så kan jag lägga ut ett inlägg här om att de är till salu, det är ju det enklaste!

Otroligt dumt med storlekarna :-( Har hört fler som tycker remixarna är stora, men mina 0-or satt bra tycker jag. Fast de är lite vidare i ärmarna än de brukar.

Hoppas byxorna är bra nu, kryssar fingrarna!

Klem från mentorn ;-) Tack för söt kommentar förresten!

Oslotigern sa...

Tack för hjälp med svar Angelin! Den är jättesöt, synd det inte är en klänning bara

Kram!