onsdag 6 februari 2013

Tulpaner

Vad har ni för favoritblommor där ute? Mina favoriter alla kategorier är helt klart tulpaner! Det är en av höjdpunkterna efter jul och nyår - att få gå och köpa tulpaner. Enkla i formen, i alla dessa olika färger att välja mellan, enkla att placera. Och så blir de så fina när de växer; vrider sig lite, drar åt olika håll, blir en busig bukett. Tyvärr är det dyrt med blommor i Oslo, så det blir inte så ofta som jag hade velat. Men desto roligare när jag får en bukett eller unnar mig en själv. Tror det får bli årets alla-hjärtans-dag-present till mig själv; ett knippe tulpaner i regnbågens alla färger :-)9 kommentarer:

Fiona sa...

Jättefin bukett! Trist att dom ska vara så dyra i Norge. Klart att du ska köpa dig en rejäl bukett på alla hjärtans dag:)
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Ja visst är de helt underbara. Och det låter så krispigt när man håller på med dem :) Love them

Kram
/Vivvi

Flipfloppan sa...

Favoritblommor???? Jättesvår fråga ju, men såhär på våren är det absolut tulpaner, ranunkler och vita pärlhyacinter i kruka. Även krokus i kruka går bra om de är vita. Jag gör "en grej" av att köpa årets första tulpaner. Även om de säljs i December, köper jag aldrig innan det nya året. KLem

Flipfloppan sa...

Glömde Anemoner, som också snart kommer, alldeles, alldeles underbara!!!

Anonym sa...

Jag älskar också tulpaner, men de ytterst få gånger som min sambo har kommit hem med blommor (då jag sagt att han skal göra det), så blir det antingen rosor eller orkideer. Mina orkideer dör ju med en gång. Suck. Jag vill ha tulpaner! (Utan att behöva säga det till honom.)

Oslotigern sa...

Tack för uppmuntran! :-)
Kram

Oslotigern sa...

Ha ha, mycket som kan vara krispigt ;-) Love them jag också
Kram

Oslotigern sa...

Satt just och tänkte; "undra vad flippfloppan har för favoriter; måste vara svårt att välja" :-) Vilken bra "grej" det där med årets första tulpaner - det ska jag härma!

Kram

Oslotigern sa...

Vet PRECIS vad du menar! Typiskt karlar att behöva påminnas om allt ;-) Du får hinta många, många, många gånger. Det kanske hjälper. I längden i alla fall...
Kram!