tisdag 12 mars 2013

Heldiggris x 2

Nu har jag varit en riktig heldiggris! Den borttappade och stulna plånboken har kommit till rätta - igen! I lördags låg det ett paket i brevlådan. Efter en titt på avsändaren - Oslo Politi - och en försiktig kläm, insåg jag att det var den; den stulna plånboken! Allt var kvar, utom pengar och nypåfyllt trikk-kort, och jag har sån tur att spärrat körkort kan återupptas! Så nu slipper jag skaffa nytt (norskt) och irritera mig över dåliga öppettider och massiv byråkrati.

För att verkligen känna mig som en heldiggris hittade jag 500 kronor i ett kuvert i byrålådan - från när jag plockade ut kontanter på banken när plånboken försvann. Visserligen är det ju mina pengar, som jag stressat för att hämta ut, och jag som lagt dem i det där kuvertet, men lite tursam kände jag mig allt när jag hittade dem :-)

Nu tror jag turen med den gröna plånboken är förbrukad - och jag bör därför inte tappa bort den igen. Kollegorna har föreslagit en kätting eller ett osynligt magbälte innaför kläderna - det tror jag är goda förslag!

Annars har jag varit hos frissan idag. Inte lika heldig med utseendet under pågående operation - men blir bra efteråt :-)


4 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Ja, jäklar vilken tur! Och det är lite barnslig förtjusning att hitta pengar. Häromdagen kände jag så när jag hittade en femma i bilen jag kunde använda till parkering ;-) haha!
Kram

dianasdrömmar sa...

Skönt att du fick tillbaka den stor kram raring/Diana

barbro sa...

Oj sånn flax, kansje lurt å levere inn en lotto kupong :-)
Klem Barbro

Hilde sa...

Ja här pratar vi heldiggris:) Du får skaffa dig magväska, snyggt som bara den:)
Kram