söndag 14 april 2013

Odd Molly Fundays

Nu sitter man där igen. Med en massa intryck, en massa minnen, en massa tanker som ska samlas. Med ett lyckligt hjärta och med saknaden av härliga vänner. För Odd Molly-kläder i alla ära; men det är ju damerna innuti kläderna som räknas! Och vilka damer.


Vissa hade jag träffat innan, vissa hade jag bara skrapat lite på ytan på, i form av bloggläsande och -skrivande. Men det är lustigt det där; "första intrycket" från bloggen stämmer generellt. Personligheten kommer ut genom skärmen. Sättet man skriver och formulerar sig på, fotona man publicerar, kommentarerna man ger; de speglar förstås en verklig person. Och när det plötsligt står några vackra kvinnor i rulltrappan på Centralen och vinkar med ett brett leende på läpparna, personer man aldrig träffat innan; vet man att man har haft rätt - det här är människor man blir glad i :-)

För en gångs skull lämnade jag kameran hemma, och lät nya ajfånen göra jobbet, så bildkvaliteten är inte den bästa. Men en liten känsla av hur helgen varit hoppas jag att ni får trots allt. Och för bättre bilder, fler historier och fina inlägg kan ni kolla in bloggarna i blogglistan.

TACK NI HÄRLIGA TJEJER FÖR EN FANTASTISK HELG - DET ÄR SÅ ROLIGT ATT TRÄFFA ER! En applåd och en djup bugning för arrangörerna; Rosen, Lingon och Josanne, och en tacksam uppskattning till Odd Molly, som förde oss samman från första början.

Börjar med en lunch på Taverna Brillo - jättegod mat - och lär känna "nykomlingarna" - de sköna skånebönorna Fiona och Flippfloppan.

Möter upp resten av gladgalningarna utanför Odd Molly. Vilken färggklick vi är i gråvädret!


Odd Molly-tjejerna tar emot oss och visar höstens kollektion; vi får vrålgoda praliner (beklagar, men jag åt nog fler själv än alla andra tillsammans...) och Per pratar lite om starten och fortsättningen. Och presenterar vinnaren i tävlingen:

 Rosen! Som får ett plagg uppkallat efter dig. Wow! Bra gjort gumman!

Sen får vi mingla och klämma på kläderna, dricka kaffe och skratta, välja flipflops och fotografera. Det blir en sväng inom Odd Molly-butiken, och tigern goes bananas; "till dig blir det en STOOOR påse", säger expediten och ler brett. Det gör jag med :-D

Kvällen tillbringas på Vapiano, innan vi samlas på ett rum och smakar lakritschoklad och dricker vin. Finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Lördagen tillbringas i  Barkaby, på Åhléns och Matilde. Det blir nog lite shopping på var och en av oss, och det sura regnet känns mindre surt i glada vänners lag och med en påse på armen.

Söta Abbe och jag tar en liten paus och välbehövligt fotvilande på hotellrummet - med helyllesvensk chokladboll, Plopp och Marabou - och får möjlighet att köra full test av den motordrivna sängen, innan det är dags att svida om...

 ...till nyinköpta klänningen. Om någon tycker sig ha sett den innan är det nästan helt riktigt - man kan inte ha för många av samma sort så länge de har olika färger ;-)

Så blir det photoshoot av alla färgsprakande kreationer och vackra kvinnor. Stackars tvångspålagda fotograferings-säkerhetsvakten blir generad av den kvinnliga fägringen men får knippsat några fina gruppbilder...

...innan vi sätter oss till bords. Där det väntar en liten överraskning från Karen - lönnsirap och en turpenny som hon tagit med sig ändå från Kanada! Maten är god och sällskapet oklanderigt (så klart), men servicen eländig. Fast spektaklet ger några goda skratt när vi kommit över risotto-trubblet och nota-trasslet.

Vi avslutar kvällen hos grannarna med Mumford & sons, cava och ett tappert försök på inbrott hos mig och Abbe. Jessica Rabbit har lärt sig hur man utnyttjar kreditkorten, men lyckas inte riktigt, och vi får nöja oss med ett rum. Vilket är skönt för vår del, då vi kan smita iväg och låta John Blund ta över efter en lång och rolig dag.

Efter mumsig frukost i morse blev det kramkalas och på gränsen till tårvått farväl, innan bländande vackra Angelin och jag traskade mot Centralstationen och senare hoppade på var sitt flyg till kära Norge.

Man kan inte annat än att vara oändligt tacksam för alla upplevelser man får möjligheten att ta del av och alla nya vänner man får äran att lära känna. Det svämmar liksom över av känslor och lycka. Livet är inte så dumt. Inte så dumt alls.

8 kommentarer:

Elisabeth sa...

Härliga tjejer och härliga bilder!
Efter många års tvekan har jag äntligen börjat blogga. Titta gärna in på minamollydagar.blogspot.se
kram
elisabeth

Titti08 sa...

Livet är skoj när man träffar så många härliga tjejer.....fantastiskt är ordet!!! jag är så glad att jag "hittade" Odd Molly och började blogga!
Så fina ni var om kvällen.....alla tjusiga klänningar.
Kram Titti, som kom hem med många små påsar!!

Hilde sa...

Tack för en härlig uppdatering. Det ser verkligen ut som ni hade jättekul..
Kram

Shopaholic sa...

Du får ta så många bilder du vill, det är ju du fina Tigern. Kvällen räckte inte till för att umgås med alla man ville. Jag var nästan 1,5 timme vid frukosten men INGEN var där....Hoppas vi ses snart igen och får tillfälle att umgås.
KRAM!!

Septemberflikka sa...

Vilken träffande sammanfattning!
Kul som rackarn att träffa dig igen fina tiger. Hoppas på en liten Norge-get-together snart.

kram

Sofia sa...

Tack för en trevlig helg, med massa fantastiska intryck vilket fantastiskt forum detta med bloggeri är! Kram

Natascha sa...

Det var kul att träffa dig och alla de andra tjejerna även om det bara blev under en dag. Nästa gång ska jag försöka vara med under hela helgen. Nu får jag istället frossa i alla bilder som ni alla lägger ut, det känns ju nästan som om jag var med även på lördagen :-)Kram

Peggy/Anette sa...

Tack för en härlig helg :-) underbara bilder du har tagit! jättekul att få träffa dig!
Kram!