måndag 15 april 2013

Bakhand jeans

Finns nog flest undantag till mina shoppingregler; men en av dem gör jag inga undantag ifrån - om du hittar ett par jeans som passar så köper du dem! Sagt och gjort - och utan att ha haft en endaste tanke på jeans i förväg - tigern har ett par nya jeans i garderoben :-) Odd Molly Bakhand jeans satt som gjutna, och dessutom lagom långa. Hur ofta händer det?? Dessutom i exakt den färgen jag har velat ha och med både hål och slitningar, utan att den bleka vinterhuden kryper ut mellan trådarna... Perfekta alltså.

Gårdagens kombo blev nykomlingarna tillsammans med Jaquard jumper - som jag gärns skulle ha i ett par färger till!

PS, om ni undrar varför i hela världen det hänger ett snöre bak på byxorna så är det alltså inte en ny Odd Molly-detalj, men en kattleksak som vi roar oss med här i tigerlyan med jämna mellanrum... Är visst mer blind än jag tror - såg inte att den hängde där och dinglade förrän nu.
15 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Tigern har visst fått svans!
Vi är nog flera kattägare som gör så. Så kan ju katterna leka utan att det upptar ägarens händer för att vifta med snöret. Smart säger jag!
Kram

Helen sa...

Instämmer i den regeln för jag är ju en kort liten skit.
Kul leksak!

Flipfloppan sa...

Vad bra att du köpte dem! De sitter verkligen helt perfekt, som gjorda för dig. Tack för en härlig helg, det var så värmande att se dig där i tunnelbanan och det stockade sig i halsen även hos mig när vi skiljdes åt, så jag hoppas att vi snart får tillfälle att ses igen. Det kommer också ett mail till dig vad det lider... Klem

Flipfloppan sa...

PS. Headern är jättefin!

Rosen sa...

Helt klart ett klockrent beslut!
Kram

Hilde sa...

Japp, de sitter som ett smäck:)
Kram

Natascha sa...

Så gör jag också. Det är så svårt att hitta jeans som sitter bra, när jag väl gör det så köper jag dem utan att fundera något extra. Kram

Lingonberrie sa...

Klockrent och du gjorde helt rätt som plockade med dom hem. Att inte köpa ett par jeans som passar perfekt är nästan ett brott.
Massa kram och headern och bloggen är så vårfin. Tusen tack för en fin helg

Peggy/Anette sa...

Jättesnygga jeans och med tröjan är det bara så snyggt! vill nog oxå ha ett par "Mollyjeans! :-)
Kram!

barbro sa...

Så fine jeans ,passer jo perfekt til deg. Kjempefin vask på de også.
Klem Barbro

Angelin sa...

De jeansene var som gjort til deg!! Så fine:) Det var fantastisk gøy å treffe deg, og jeg ble så glad for at vi fikk litt ekstra tid sammen på slutten så vi kunne bli enda litt bedre kjent. Herlig!! Gleder meg allerede til vi sees igjen. Takk for denne gang:)
klem

Sara Mia sa...

Otroligt snygga! Håller helt med dig om att ett par snygga jeans inte bör lämnas kvar i butiken. Hur är storleken på dessa? Normala? Har du 0:an? Vore toppen med en "hint", jag är så sugen på ett par slitna jeans till sommaren. Kram!

Oslotigern sa...

Tack ni fina tjejer för värmande kommentarer, ni betyder mer än ni anar! Sara Mia, det är 0-or, kunde inte haft större. Skulle säga att de är normala till något stora i storlek (brukar ju ha 34-36 nertill), och relativt stumma.

KRAMAR!

Sara Mia sa...

Tack för ditt goda råd! Jag har 0 på två par andra OM-jeans/byxor och de passar fint. Då får det bli 0 på dessa också. Verkar inte vara så många nätbutiker som tagit in just dessa, men har nu hittat ett par. Du är en sann inspiratör och jag är så glad att slippa springa runt i olika butiker IRL och leta. Kram!

Sofia sa...

Toppen snygga! Jag har flera par jeans nu älskar detaljerna! Vem var det som bestämde att jeans skulle vara trista och likartade liksom?! Kram