söndag 5 maj 2013

Den lilla svarta

Jag är ingen svart person, men jag har inte så väldigt mycket ut-på-stan-kläder, och de blir ofta svarta, i alla fall delvis. I fredags gick vi till Smelteverket efter middag hos mig, och där kändes det riktigt med svart. Vaxade jeans från G-star och spetstop från Ti Mo. Mjukar upp lite med ett grått linne under och att toppen är lite genomskinlig. Över den Odd Molly metallic cardigan i grått, som är både lite rockig och feminin på samma gång.

Smelteverket är förresten väldigt bra, med Oslos längsta bar, bra stämning, bra musik, bra folk. Dvs inga poppiga fjortisar (men ganska poppiga 35+ :-)5 kommentarer:

Fröken Abbe sa...

Härligt med ett ställe med passande ålder! Kul att få se mer från din resa, fast jag fick nästan svindel bara av att titta på en del av bilderna. Önskar att jag hade förmågan att bara få till saker, komma iväg lite lättare. Går dock inte pga prinsarna.
Kram

Hilde sa...

Vad fin du är i svart! Kul att ha ett bra ställe utan alla fjortisar att gå till:)
Kram

dianasdrömmar sa...

Snygg som alltid, jag älskar svart kram Diana

Flipfloppan sa...

Tycker också mkt om svart, men har lite av det i garderoben för tillfälligt... MEN, vilken resa du gjort, helt underbart att få följa med och hoppas på många inlägg från resan, Klem finis

OddStyle.dk sa...

Super fint og elegant sæt :-)
Kram OddStyle