måndag 20 maj 2013

Svartskog, Hvervenbukta och årets första bad!

Vem hade trott det?? Att jag skulle bada i nästan minusgrader (i vattnet) - inte jag i alla fall! Men badat har jag. Inte länge och väl, men kort och gott. Ännu en alldeles fantastisk dag igår, och den spenderades mestadels på Svartskog kolonial och Hvervenbukta. När jag doppade tårna som frös till is på ca 10 sekunder kändes det orealistiskt att ens tänka tanken på ett dopp. Men så blev det! Friskt, kan man väl kalla det... Annars är både Svartskog och stranden sig lika, å vad mysigt med sommar, sol, utelunch och bad! Och middag på uteservering på Løkka. Och glass. Och sand mellan tårna. Det här är livet från sin bästa sida!
3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei! Vurderer å kjøpe Bakhand jeans,ser kjempe kule ut, ser du har i str 0? Trur jeg må ha str 1, men usikker. Er det strech i buksene. Et litt frekt spm, du treng ikke svare, men vet du ca hvor mange cm du er rundt midje, hofte og lår? he, he...vet du om det er noen som har buksene på salg eller selger brukt (har sett på trendsales, men har bare str 2)?

Oslotigern sa...

Hei!
Ok å spørre - og jeg skal svare :-) Midje: ca 71,5, hofte (hvor jeg er som bredest): ca 93, lår (også som bredest): ca 54. Det er ikke stretch i dem, så ganske "stive", men de blir større etter bruk (som alle jeans)

Vet ikke hvor du kan finne dem, men gjør ett forsøk på tradera.se!

Lykke til!

Anonym sa...

Takk for svar :)