onsdag 7 augusti 2013

Linnea dress och fler skokap...

Dessa är alltså EN DEL AV de 114 paren, så att ingen misstolkar det här komplett nu! Det hade ju varit FRUKTANSVÄRT om någon trodde att jag nu har 115 par! 99-kronorsfynd från Din sko igen, opraktiska tygskor, men de var ju sååå söta! Och grönt och ljungfärgat har jag inte på nåt annat par. Småskor alltså. Tror kanske det står ett par stövletter i ljung... Men det är alltså INTE ALLS samma sak.

Klänningen är Linnea dress från höstens Odd Molly - tycker massa om den! Blir fin lite senare också med ett par grova tights och en kofta.

6 kommentarer:

Lingonberrie sa...

Snyggt!
kramar

Anonym sa...

Åh vilka söta skor men tyvärr inget för mig för höga klackar, jag som som knappt kan gå snyggt i ett par tofflor ens.

Kram Marika

Fröken Abbe sa...

Haha, håller med Marika! Men vad skönt att höra att det inte bara är jag som inte kan låta bli att fynda skor fastän jag har massor!
Kram

Natascha sa...

Supersöta!!! Själv har jag fått dille på UGGs sommarsandaler, köpte två par i USA och nu har jag hittat ytterligare ett par till här hemma som tyvärr var slut överallt i USA. Jag har små fötter, storlek 35, men har upptäckt att UGGs storlek 36 passar finfint till mina små fötter och då måste jag ju genast införskaffa mig flera stycken :-)Kram

Linda Gunnarsson sa...

Superfina skor! Och jag är djupt imponerad! 115 par! Ligger i lä där.....Kram

Rosen sa...

Sååå snyggt!
Kram