måndag 9 september 2013

Ny hall - Forbo Novilon Piso

Vilken skillnad! Från guloranget trä till gråvitrutig plast! Ut åkte en sliten parkett, in kom en fräsch vinyl. Eller kom och kom; det var väl inte direkt så att den kom flygandes in. Det krävdes en del jobb från fyra flitiga händer (och några tassar skulle jag tro...) och noggranna sinnen. Tigern hade ju dessutom propsat på att rutorna skulle vara diagonala. Mattläggarmamma och mattläggarpappa har jobbat i helgen, medan jag latat mig i London. Fin tradition det där i min familj; jag är på semester, föräldrarna fixar lägenhet ;-) Och gissa om jag är jättenöjd! Hade ju siktet inställt på gammaldags betongklinkers med vackert mönster, men det visade sig bli ett alldeles för stort jobb. Och jag tror faktiskt att det här blev minst lika bra! Som sagt en vinylmatta, men känns och ser mer ut som matta klinkers. Behaglig att gå på och ska visst vara väldigt tålig.

TACK väldens bästa och mest välgjorda föräldrar - ni är värda er vikt i guld och all tacksamhet som finns på jorden!
Lite annat nytt till hallen har jag också investerat i - zinkboxar från Indiska, klädkrokar från Skeidar, små takkronor från Fritsla tyglager, ett par ramar från Lisbeth Dahl. Återstår nu att måla skoskåp, skohylla och lister.

11 kommentarer:

Helen sa...

Himla snyggt; speciellt med matchande katt. :)

Lingonberrie sa...

Så himla fint det blev. Jag skulle gärna vilja pimpa min hall med samma golv. Och ja....lilla kisse..
kram!

Jbyheart sa...

Åååå så fint!!!! Och ååååå vad jag önskar att jag inte bodde i hyresrätt... :)

Kramar J

Rosen sa...

Sååå snyggt och ulltussen verkar också tycka att det är ok :)
Kram

Flipfloppan sa...

Åh vad snyggt och så snälla dina föräldrar är, men jag tror de tycker det är klart roligt också att hjälpa dig, det gör mina iaf. Härliga Londonbilder också, Storklem från ett regnigt Paradis

Hilde sa...

Himla snyggt! Och vilka snälla föräldrar som kommer och fixar medan du semestrar :)
Kram

Anonym sa...

Fantastiskt vackert! Vilka snälla föräldrar du har! Jag antar att de gillar att renovera.

Anonym sa...

Jättefint!! Och tack för tipset om zinkboxarna, sådana har jag letat efter. Var på Indiska idag och fyndade dem till halva priset:-).
Kram
Andrea

Anonym sa...

Hej, jätte fint :). lite sen fråga kanske, men får man fråga vad det är för golv de lagt in, vill också ha ett sånt men hittar inget diagonalt.

mvh Carin

Anonym sa...

Hej! Tycker ditt golv är supersnyggt! Vi ska fixa och renovera i vår lägenhet som vi snart ska flytta in i och jag tänker mig ett rutigt golv i köket. Hittar inget bra som är på diagonalen (Håller med om att det blir snyggar med diagonala rutor!), så tänkte höra vart ditt golv kommer ifrån?

Hälsningar,
Linn :)

Anonym sa...

Väldigt fint golv, vilken tillverkare är det? Är du nöjd med det idag med? Är det funktionellt och så? Mvh Marie