onsdag 11 september 2013

Jaha, norska folket har talat...

... och för en gångs skull är jag SJÄLAGLAD för att inte jag är norsk och har röstat fram det här patetiska kvinnfolket till en trolig finansministerpost! För anledningen inklämd i en LÄPPSTIFTKLÄNNING, SKRIKANDES som hög på nåt kraftigt narkotikum; "Morna Jeeeeens"! Hon förnekar sig inte, och är precis lika OSMAKLIG, OTREVLIG och BITTER som vanligt. Lägg till att människan INTE tror att klimatförändringarna är människoskapta och INTE tycker att mångfald berikar. Lycka till Norge!10 kommentarer:

AnnaSC sa...

ja man blir mörkrädd!

Titti08 sa...

Oh my good vilken dame......
Låter inget vidare.....
Kram Titti

Nena sa...

Burr!!!

Hilde sa...

Ja fy, jag vet inte vad jag ska tillägga förutom att Siv Jensen inte är någon favorit hos mig heller.. Det känns som att Norge är på väg allt för mycket åt höger tyvärr.
Kram

mamma sa...

Anders Bering Breiviks favorit blir finansminister! Hur är det möjligt?

Linda Gunnarsson sa...

Nej hon väcker inga varma känslor direkt. Bilden på Ursula är ju klockren förresten! Kram

Rosen sa...

Oj näää känns ju inte alldeles bra :(
Kram

Shopaholic sa...

Men alltså, MITT I PRICK men bilden ovanför och den tecknade versionen av damen ;-) Hon måste ha stått förebild för den tecknade versionen. Kan bara hålla med dig.....sorgligt när ett sånt parti får fritt spelrum.
KRAM!!

Anonym sa...

Är det läppstift i en massa rosa och röda nyanser hon har på den där klänningen?! Det gör henne inte mindre läskig i så fall!

Anonym sa...

Hahahahaha, vilket bra kollage! Jag var alldeles vemodig dagen efter valet. Känns fortfarande inte bra. Vi får hoppas att de inte får mycket talan i den nya regeringen...