torsdag 12 september 2013

Trött

Klädtrött, bloggtrött, mattrött, jobbtrött, förkylningstrött, sommartrött. Trött helt enkelt. Den här veckan har verkligen bara varit jobba, äta (lite grann), sova (knappt). Bulls baciller tog dessutom knäcken på mig i söndags och jag orkade knappt gå upp för trappan efter dagens måste-ta-mig-ut-och-rösta-snigelfarts-promenad och när-jag-nu-ändå-är-ute-och-vädret-är-fantastiskt-och-det-är-lite-synd-om-mig-glass. Men vips var det hela över redan idag och fyra dagars snorande och halsont försvann lika fort som det kom!

Tröttheten efter veckan dock kvar. Blir skönt med helg. Kanske matinspirationen kommer tillbaka, liksom tid och lust att skriva. Och jag är säker på att det kommer bli jätteskönt med höst, för jag ska till Beitostølen och vackert höstfjäll i helgen. Vill inte ha mer sommar nu. Avskyr sommargarderoben, vill ha kyliga dagar, stickade koftor och boots! Och som en liten försmak landade den här godingen hos mig igår - direktlevererad till jobbet av DHL, direkt från det stora utlandet och DeepFling. Sånt tar bort tröttheten och ger lite inspiration, om än bara för en kort stund. Har ni hösthandlat än? Och längtar ni efter hösten?


7 kommentarer:

Fiona sa...

Hej fina Tigern!
Så trist att du varit sjuk och bra att det känns bättre:)
Jag är inte riktigt färdig med sensommaren än men det kommer väl snart en punkt där hösten blir välkommen.
Var och provade en del höstnytt i går så snart ska väl det landa något här med;)
Kram

Sara Mia sa...

Hoppas du kryar på dig! Tror säkert din vistelse i naturen till helgen gör gott. Håller helt med om höstplaggen. Nu vill man ta på sig koftor igen. Jag ääälskar ju koftor. Kram!

Titti08 sa...

Absolut ingen h*stlängtan....de varmare plaggen får vänta....i slutet på månaden drar vi söderut!
Hoppas du får en fin helg och blir piggare!
Kram Titti

Fröken Abbe sa...

Stackars!
Jag tycket det är lite jobbigt att gå in i butiker just nu och se en massa vinrött, mörkrött och annat. Jag vill bara ut igen! Det är ju dessutom inte alls mina färger.
Kram

Anonym sa...

Hej från Finland! Jag började läsa din blogg en månad sedan...Du är äkta person och gör samma saker som jag. Jag älskar din ny kofta. Storleken är 0? Är det lagom?

Helen sa...

Jag är lite kluven. Samtidigt som jag njuter av sensommarsolen (hade ju ingen semester) så börjar jag också längta lite efter koftor och stövlar.

Hoppas du kryar på dig snart och pussa kissarna på nosarna från mig.

Oslotigern sa...

Hej finingar! Tack för alla krya-på-dig-hälsningar; de hjälpte :-)

Kul med nya bloggläsare - tack för avtrycket! Koftan är i 0 och den är precis lagom. Helt normal i storlek!

Kram från mig