torsdag 28 november 2013

Härlig helg - del 2

Har inte hunnit med att visa er del två av finbesök-helgen; men här kommer det! Vädret var småsurt på lördagen, så vi höll oss mest inomhus, men fick visat de centrala sevärdheterna och vi pallrade oss ut i snålblåsten igen på kvällen för att äta tapas. Söndagen var en strålande höstdag och vi hann en liten promenad längs kjærlighetsstien innan jag följde damerna till stationen och vinkade av.

Det blir alltid tomt när söta vänner åker hem efter lyckad helg. Tur jag har kissarna att umgås lite med. De var för övrigt extremt gosesjuka efter en helg med MASSA uppmärksamhet, konstigt nog. Skulle ju tro att de fått nog, men icke.

Än en gång; tack Flippis och Fiona för besöket, och hjärtligt välkomna tillbaka! Det var så mysigt att ha er här. Tror vi får planera in en helg till våren :-)Lördagslunchen intogs på världens minsta restaurang; Creperie de Mari. En efterrättscrepe med jordgubbar och Nutella unnade vi oss, efter huvudrättscrepe med kyckling och pesto. Mums!
Vi såg Tjuvholmen by eftermiddag, trots ilsket småregn, innan vi gick hem och vilade lite innan middagen. Vissa myste ordentligt! :-)
Söndagspromenad längs min favoritsträcka - Oslo visade sig från sin bästa sida.
Tänk att få en sån flagga!

Skönt vara i sällskap med andra fotonördar - då kan man knipsa hur mycket som helst själv!2 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Ja vilken helg vi hade!! Min dator var på fallrepet häromdagen och jag var livrädd att alla bilder skulle försvinna, så nu ligger de säkert på ett USB, Klemar

Fiona sa...

Jag blir helt varn i hjärtat när jag ser bilderna och tänker tillbaka på vår helg <3
Oslo på våren med Tiger, katter och Flippis? JA, gärna!
Kramar