söndag 26 juni 2011

En solig historia

"Sol ute, sol inne, sol i hjärta, sol i sinne - sol, bara sol!" Sov förstås en stund, och det ryktas att det var finast väder på morgonen, men det blev ändå en solig lördag. Först på balkongen med röjningsarbete efter midsommarkrans-skapandet, sen på stan med E - som hade kvicknat till. Mängder av folk ute, förstod efter hand att det berodde på gay paraden, och säkert på det fina vädret. Gick inom Kiman woman, men ingen Odd Molly pre-fall i sikte, irriterande att de alltid är så sent ute här i tigerstaden!

Efter lunch på Onkel Donald's uteservering blev det en glass. (Surprise...) Och när vi väl gick hem efter att ha betraktat folk var det nästan middagsdags och myskväll med sambon.

Nu väntar en ny solskensdag! Och kanske en ny glass :-) Ha en finfin söndag allihopa!

4 kommentarer:

Odd me sa...

Världens godaste glass! Fearly nuts är min favorit :) Hoppas ni får en fin söndag! Kram

Mallgrodan sa...

Nu tycker ju inte jag att man ska fresta med Ben&Jerry för en som går på pulverdiet. Inte heller visa upp Up-to-me-klänningen som jag så avundsjukt vill ha. OK? :) Nej, skojar, det är dig väl unt, hoppas du haft en fin midsommar!

Tindy sa...

Glass i stora Lass är väl bland det godaste som finns:) Njut av din fina dag, kram kram :)

Gamla mamman sa...

Odd me - helt överens; världens godaste glass! Cookie dough och brownies varianterna är nog mina favoriter :-)

Mallgrodan - ha ha, du får bara stå ut - sommaren har ju knappt börjat än och här har du en glass-galen tiger ;-) Hoppas du också har haft en fin midsommar!

Too di loo - mmmm, verkligen en av sommarens absoluta höjdpunkter :-)

Kramar på er - hoppas ni har en fin kväll i solen!