torsdag 15 september 2011

Opulent reaklick hos Tintin?

Nå, har det blivit något reaklick hos Tintin som har 15 % rea i helgen? Jag är så himla sugen på den här; Opulent straight dress, men fy vilket pris! Trots 15 % är det ju svindyrt.





8 kommentarer:

Anne sa...

Nej jag kommer att hålla mig - helt enkelt för att de inte har ngt jag vill ha :)
Kram

VivanDivanGoesFashion sa...

Ja, den är ju helt fantastiskt snygg men priset svider trots procenten. Blev ett betydligt billigare klick från TintinStyle för min del:-) Men garanterat ett reaspan är den men då med minst 50%. Då blir den riktigt intressant :-)

Kram
/Vivvi

Hilde sa...

Jag är inte alls sugen på den. Den är fin, men på andra.
Kram

Unknown sa...

Oj vad fin du var, ett kanonklipp måste jag säga. Eller såg att du inte klickat än, men fin var du i alla fall i den där klänningen. ;-)

Jag blev jättefin i håret, men det blir jag så klart alltid hos Linda.

SÅg att du också varit hos frissan, hoppas du blev fin också.

På tal om Feelgood-blogg så vet jag nog inte vad det är men Lngons blogg ligger bra till för hon är alltid så färgglad och bjuder på sig själv, man får liksom skratta lite och njuta av hennes färger. Det är tvärtemot mig som är mycket försiktig med både mönster och starka färger, det är nog därför jag uppskattar hennes bilder så mycket. =)

Men just det där med feel-goodblogg måste ju vara individuellt vad man uppskattar och blir glad av, finns ju vissa inredningsbloggar som man kan njuta av och bara se bilder i all oändlighet.

Jaja, nu har jag tjabblat länge nog...vardag till trots så ska jag ta mig ett glas varmt äppelvin, min last under hösten. ;-)

Ha nu en mysig helg!

Kraaaaaaaaaam

Unknown sa...

Nej, 15% är för lite för att få mig att lätta på lädret just nu. Apropå tidigare inlägg så håller jag med dig. Jag kan bli upplyft av att få läsa lite gnäll i bland! Verkliga livet liksom......Kram!

Gamla mamman sa...

Rossötis - hittade bara en sak, men det var ju inte direkt den lilla billiga saken som bara slinker med...

Vivvi - såg klicket, bra val! Den är så himla mysig. Om Opulent kommer på 30 % rea och norska kronan håller sig stark slår jag till :-)

Hilde - skönt att inte vara sugen på allt! Vet inte om den är så fin på mig heller, men bara förälskade mig i den :-)

Bönan - ja, alla mår ju bra av olika saker! Håller med om Lingonet, hon har också en riktig feelgood blogg :-) Nöjd med mitt hår också, men ska faktiskt dit igen på måndag och göra några slingor till. Har så många hårstrån så det behövs mer än man tror.

Så gott med äppelvin - hoppas du har haft en fin kväll!

Linda - 15 % känns lite snålt. Hade det varit 25 % så kanske :-) Förstår verkligen att inte alla vill läsa andras gnäll, men när det är så humoristiskt skrivet - som det ofta är - tycker jag det är jättekul, gnällig som jag är :-)

Kram kram

anne sa...

hei! Nydelig kjole!! :-) Hvordan er den i størrelsen?

Gamla mamman sa...

Hei Anne!
Skulle si den er normal i størrelse. Jeg bruker 0 eller 1 (hadde oftest trengt en 0,5 størrelse...) og her kunne jeg hatt begge. Prøver en 0, som er litt trang i ermene, ellers bra lengde.