måndag 28 november 2011

Trasslig trikk

God afton! Så fick man snusat på en liten mini-människa igen. De luktar ju så gott de där små krypen. Lilla söta Ida var i fin-fin form, och storasyster och pappa verkade trivas bra med tillskottet de också. Vi fick jättesmarrig lax i gratängform med pressad potatis (det äter man alltför sällan) och Daimglass till efterrätt. Slurp!

Myspys till 100 % och massa goda skratt åt egna och andras små fadäser. Fnissar lite än :-) Men så skulle vi hem. Och det gick inte så bra. Sprang till trikk-hållplatsen och var framme 1-2 minuter innan avgång. Då stod det 21 minuter till nästa trikk på tavlan! Grrrr! Den hade avgått före utsatt tid! Vi väntade i 5 minuter men sen började vi gå lite eftersom det skulle dröja så länge till nästa. Men så hörde vi ett mullrande ljud, och där mitt emellan två hållplatser kom den svischandes förbi! Uppgivna och ivriga med att få komma hem och sova ringde vi efter en taxi. Gud vet när nästa trikk hade tänkt dyka upp.

Aningen irriterad när jag kom spatserande uppför gatan, tur sambon hade varit duktig och tänt i fönstren; livet kändes lite lättare och ljusare då :-)

Inga kommentarer: