fredag 2 december 2011

Julkalender till mig med!

Hade inte alls trott att det blev någon kalender till mig i år. Men sent omsider - efter en liten menande kommentar inför sambons pokerkompisar om att han minsann hade fått en kalender av mig - kom han på att han visst hade gjort en till mig, hade bara glömt att det var 1 december... Dessa karlar! Ja ja, jag ska ju verkligen inte klaga på att den kom lite sent; det är ju skitskoj att få en kalender!

Tro nu inte att sambon packar in små vackra paket med gulligt papper och söta band - nej, han gömmer en oinslagen kalenderklapp nånstans i lägenheten och så säger han: "om jag var dig hade jag tittat i..." Ha ha ha, dessa karlar... Igår kväll låg det ett paket servetter under kudden i sängen, idag låg det en tomte - i silkespapper - på skohyllan i hallen :-)

Ha en fin kväll, nu bär det snart av på festligheter!

7 kommentarer:

Odd me sa...

Vad gulligt :) Ha en fin kväll! Kram

Unknown sa...

Haha vad sött!
Det hade min man aldrig kommit på att göra.
Kram!

Anne sa...

Vilken världsabäst kalender! Jag älskar skattjakt :)
Kram

Unknown sa...

Kul! Skulle aldrig få mannen att göra nåt sånt. Enda affärerna han går in i är mataffären, Systembolaget och Clas Ohlsson;) Kram!

Life´s Silverlining and I sa...

hi hi väldigt gulligt att han gjort en kalender tll dig och på det sättet:)!
kram

Gamla mamman sa...

Ha ha, han är ganska påhittig, sambon. Men till alla karlars försvar hade jag aldrig fått någon om jag inte gjort en själv och tipsat om vilka affärer som kan passa till små tigerklappar :-)

Kramar!

dumpapp sa...

Jag tycker att du har en toppensambo!

Kramis