fredag 27 januari 2012

Gaaaaah!

Nu är Odd Molly Spring 2012 på ingång - och gissa om jag har gått bananas! Förhandsbokningarna hos DeepFling - som i huvudsak gjordes på nyårsnatten (eller på morgonen den 1. januari för att vara mer exakt) efter ganska många glas champagne - har värderats fram och tillbaka, ut och in, i aningen nyktrare tillstånd. Men tror ni inte att det har TILLKOMMIT finingar på min lista! Hjälp så mycket snyggt, och hjälp att jag inte kan besinna mig! Tur dollarn fortfarande ligger på en bra nivå. Och än så länge intalar jag mig att "detta minsann är det enda jag ska köpa av dyra kläder i vår!" :-)

Följ med på DeepFlings hemsidor nu; favoriterna ni letat efter kanske släpps fria nu när fler än jag försöker ta våra förnuft till fånga!

11 kommentarer:

Runa sa...

Jag bokade också massor, men missade ändå en grej...som jag nu - förstås - fått på hjärnan. Kollar varje dag om ingen vänligt själ släppt sin bokning men hittills har jag kammat noll. Å andra sidan...jag överlever...Väntar på två, förhoppningsvis fina, colbert tunic nästa vecka! Ha en bra helg - Kramar

Odd me sa...

Ahhhh det är så mycket fint! Men jag fick total beslutsångest och nu är allt slut i min storlek. Får vara tråkig i vår och kanske köpa något när jag har provat. Det är nog första gången jag känner så. Kram

Life´s Silverlining and I sa...

jag har också bokat men missat ett plagg som jag väntar att någon skall släppa snart:) är det dina bokningar som du gjort här på bilderna?
kram!

Hilde sa...

Åh, nu måste jag kolla. Jag har bara hittat en favorit så långt.
Kram

Unknown sa...

Har du bokat all det där?! Men visst är det så himla mycket fint! Man blir ju alldeles sjuk.....Kram

Tindy sa...

som jag sa förrut, jag tycker att detta årets kollektioner är bland det bästa jag sett hos odd molly på bra länge, innan hittade jag ett par stycken riktigt fina, NU hittar jag massor...my oh my:)) kram lilla skatt:)

Gamla mamman sa...

Typiskt! Jag missade Colbert tyvärr, men jag ska nog överleva det med :-)
Kramar

Gamla mamman sa...

Riktigt så illa är det inte :-) Ett par av de sakerna väntar jag på -och ett par andra
Kramar!

Gamla mamman sa...

Lyckans ost! Skulle gärna bara ha hittat en :-)
Kram

Gamla mamman sa...

Oh no, så illa är det inte! Men jag kunde gott gjort det, visst blir man alldeles sjuk!
Kram!

Gamla mamman sa...

Just, my oh my, det är riktigt mycket fint! Sitter på händerna och måste börja rensa ur garderoben. Just in case ;-)

Kram fina!