söndag 25 november 2012

Photoshoot en grå novemberdag

Idag ställde jag klockan för att gå på photoshoot! Trot eller ej! Nu var det förstås inte mitt väldigt lite avancerade modellande som stod i centrum, men fotografen. Karolina med bloggen Fac ut vivas, fotograferar massor och hade lust att få några nya "modeller". Linslus och Oslofrälst som jag är sa jag ja! Så imorse trampade jag iväg till Gamlebyen (några minuter för sen som vanligt) och träffade Karolina för en brief och varm choklad. Var ju lite nervös förstås, sådär inför första mötet med en okänd människa. Men med sin varma personlighet och smittande skratt kände jag mig avslappnad direkt. Det är så fantastiskt att bara kunna träffa nån så där, känna att det är en varm människa man möter och som man direkt blir glad i :-)

Så gick vi till Middelalderparken och hade Barcode som bakgrund och mig som förgrund. Inte lika avslappnad framför kameran... Men Karolina var jätteduktig och vi hade roligt, så efter en stund klarade jag t o m närbilderna. Så återstår det att se resultatet, men jag hoppas hon har fått nåt att använda och lite nyttig fotograferingsträning! Tack söta K för idag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååh, jag smääälter. Gud så söt du är. :) Jag hade det också så himla trevligt, men har inte haft tid att lägga upp det i bloggen ännu. Har kollat igenom bilderna lite snabbt, och det är många finfina bilder där.
Kommer bilder snart och ett mail med info om hur du hämtar bilderna från internet. :)
Vi gör om det där tycker jag. Kram!

Rosen sa...

Vilken kul dag :) Måste kolla bilderna.
Kram

K. sa...

Härligt med photoshooot och du ser ju jättefin ut! Men visst är det svårt att vara avslappnad framför kameran. Så snart den riktas mot en så stelnar man liksom. Kram

Oslotigern sa...

Det är du som är söt, verkligen :-) Vad spännande det ska bli att se bilderna! Jepp, vi gör om det! I snö nästa gång kanske?

Kram kram

Oslotigern sa...

Ja, det var faktiskt jätteroligt! Även om man känner sig stel som en pinne och vansinnigt tillgjord... Men tror Karolina klarar t o m såna utmaningar som mig.

Kram!

Oslotigern sa...

Tack :-) Usch ja, man stelnar på alla sätt. Om man känner det så tydligt, utan att kunna göra något åt det. Fast så mycket enklare med en lättsam och go fotograf!

Kram!

OddStyle.dk sa...

Skøn beskæftigelse at tage billeder og lækker sweaters du har på :-)
God dag Kram Tina