tisdag 19 februari 2013

Home sweet home

Behöver inte vara borta längre än en natt för att det ska vara skönt att komma hem. Hem till egen säng och eget kök. Till garderoben och toalettsakerna. Hem till soffan och det som är bekant. Hem till Berit och Elon. Och till alla katthåren... De är det visserligen skönt att slippa, om än bara för ett dygn eller två, men lite hemtrevliga är de allt, de också.

Elon är fortfarande inte frisk och jag väntar på provsvaren. Märks som tur är inte på honom, så jag tror inte han lider på något vis, men nu är det dags att få en kur som hjälper! Tabletterna blir för övrigt svårare och svårare att leka in i gapet, så tror det står 6-4 nu. Hoppas den här hopplösa matchen blir avblåst inom kort!

Om jag nu saknar kissarna, så tror jag bestämt de saknar mig också. Det är ett våldsamt fjäskande och spinnande och gosande när jag kommer hem. Och jag får inte vara ensam en enda sekund. Home sweet home :-)

4 kommentarer:

Flipfloppan sa...

Förstår dig gott. Jag har varit borta i 2,5 dag, det känns som en vecka och även om jag inte har missar att komma hem till, var det väldigt skönt att sätta nyckeln i dörren. Helt overkliga bilder i inlägget innan. Så fint och jisses så mycket snö!! Klem och fin onsdag

Linda Gunnarsson sa...

Dom är ju så fantastiskt fina dina kissar:) Kram

Helen sa...

Oj vad har hänt med lille Elon?
Ja hemma är bäst, även om det är svinkallt och jag har en ton tvätt...

Oslotigern sa...

Elon har en utdragen urinvägsinfektion och jag väntar på provsvar. Förhoppningsvis blir det ny antibiotikakur som hjälper!

Kram till er alla!