onsdag 20 oktober 2010

Odd Molly i provrummet - Winter 2010


Fick provat några Odd Mollysar i helgen - Fine Ting och Med og Utan hade fått in några plagg från vinterkollektionen. Eger hade förstås inte kommit så långt ännu, men fick provat några höstfavoriter där. Högst upp på önskelistan hamnar Varsity dress. Enkel, söt, skön, välsittande och billig!






 

 
Därefter hamnar söta Carded flannel blouse, men minus för korta ärmar som betyder att man måste ha något över till vintern, och då försvinner ju detaljerna.



Silkesplaggen från hösten tycker jag blir lite för bleka i färgerna, men sitter bra och som vanligt skönt med silke. Dock blir priserna för styva. Det här får vänta till rean!



Däremot är nya Mullholland alpaca coat (från höstkollektionen) i vintage powder en höjdare. Den här är användbar och lite ny och rolig i modellen. Den hamnar på tredje plats.



Så underklänningen Plath strap dress, men den passar bäst som liten söt sommarklänning. Får alltså också vänta till rean eller Tradera och krävs då ett bra pris.


Till sist - en riktig skönhet (som jag inte fick någon bra bild på själv, och får låna en från OM); Saga shimmer longsleeve (l/s) dress! Den här hade varit perfekt till julbord och nyårsfest, men är alldeles för dyr! Den får därför inte ens plats på önskelistan.



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Mycket fint du provar. :) Vilken storlek provat du på varsity dress? Hälsningar Helene

Gamla mamman sa...

Hej!
Det är en 1:a - var precis lagom